Рецепт Мають фото

Мають
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування страви з баклажанів і фаршу.

Кількість порцій: 4
  • Фарш - 500 грам
  • Баклажани - 1 кілограм (нарізати кружками 2-2.5 см завтовшки)
  • Цибулина - 1 штука (нарізати)
  • Топлене масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Суміш спецій - 1/4 чайних ложки
  • Олія - 1 штука (для смаження)
  • Кедровий горіх - 1 Ст. Ложка (обсмажити до золотистого кольору, не обов'язково)
  • Йогурт - 1 штука (для завершення страви)
мають - фото крок 1
У каструлю додайте топлене масло, нагрійте, додайте цибулю. Готуйте до прозорості.
мають - фото крок 2
Потім, додайте фарш. Приправити сіллю, перцем і спеціями. І готуйте поки фарш не придбає коричневий колір.
мають - фото крок 3
Викладіть баклажани на сито і додайте трохи солі. Дайте постояти 10 хвилин. Далі, витріть сухою серветкою і прожарьте до золотистого кольору. Потім викладіть на рушник, що б воно ввібрало надлишки масла.
мають - фото крок 4
У сковороду з високими краями, викладіть нижній шар зі смажених баклажанів, потім шар фаршу і заключний шар баклажанів.
мають - фото крок 5
Поставте на повільний вогонь і залийте, рясно, водою (поки практично до кінця). Накрийте кришкою або алюмінієвою фольгою і кип'ятіть протягом 15-20 хвилин.
мають - фото крок 6
Коли страва готова, подавайте до столу полив трохи зверху йогуртом і можна посипати злегка кедровими горіхами. Смачного.

Схожі рецепти