Мають
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування страви з баклажанів і фаршу.
Кількість порцій: 4
- Фарш - 500 грам
- Баклажани - 1 кілограм (нарізати кружками 2-2.5 см завтовшки)
- Цибулина - 1 штука (нарізати)
- Топлене масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - - За смаком
- Суміш спецій - 1/4 чайних ложки
- Олія - 1 штука (для смаження)
- Кедровий горіх - 1 Ст. Ложка (обсмажити до золотистого кольору, не обов'язково)
- Йогурт - 1 штука (для завершення страви)

У каструлю додайте топлене масло, нагрійте, додайте цибулю. Готуйте до прозорості.

Потім, додайте фарш. Приправити сіллю, перцем і спеціями. І готуйте поки фарш не придбає коричневий колір.

Викладіть баклажани на сито і додайте трохи солі. Дайте постояти 10 хвилин. Далі, витріть сухою серветкою і прожарьте до золотистого кольору. Потім викладіть на рушник, що б воно ввібрало надлишки масла.

У сковороду з високими краями, викладіть нижній шар зі смажених баклажанів, потім шар фаршу і заключний шар баклажанів.

Поставте на повільний вогонь і залийте, рясно, водою (поки практично до кінця). Накрийте кришкою або алюмінієвою фольгою і кип'ятіть протягом 15-20 хвилин.

Коли страва готова, подавайте до столу полив трохи зверху йогуртом і можна посипати злегка кедровими горіхами. Смачного.