Майонез з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Майже впевнена, що такого майонезу ви точно не пробували, я маю на увазі майонез з яблук, готується швидко. Zaintrigovala? Тоді дивіться рецепт!
Якщо раптом у вашому будинку закінчився майонез, але є пара яблук, то немає проблем приготувати відмінний майонез з яблук. До того ж це набагато смачніше і корисніше майонезу з магазину. Готувати дуже просто, дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Яблука (середнього розміру) - 2 штуки
- Олія соняшникова рафінована - 100 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Помийте яблука, видаліть серцевини.
Можна запекти яблука в духовці, а можна запекти їх в СВЧ-печі, на це буде потрібно 5 хвилин, запікати під кришкою.
Запечені яблука трохи остудіть.
Ложкою вийміть з яблук м'якоть.
Покладіть яблучну м'якоть у склянку для збивання, додайте чайну ложку гірчиці, пробийте занурювальним блендером.
Додати сіль, додайте цукор, не припиняючи збивати влийте тонкою цівкою олію.
Додайте столову ложку лимонного соку. Лимонний сік додавайте до смаку.
Готовий соус перекладіть в соусник, вийшла відмінна заправка для будь-яких салатів.