Рецепт Майонез «Домашній» на жовтках фото

Майонез «Домашній» на жовтках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця , Яєчний жовток
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 3
Час приготування: 5 хв.

Якщо у вас ніяк не виходить приготувати майонез чи ні блендера, щоб гарненько його збити, подивіться, як приготувати майонез"Домашній" на жовтках. Рецепт вийде 100%!

Опис приготування:

Рецепти домашнього майонезу хороші тим, що їх можна готувати на свій смак: додати більше або менше гірчиці, солі, перцю, рубану зелень або подрібнені горіхи. Особливість цього рецепта в тому, що його можна приготувати міксером. Крім того, для нього потрібні тільки яєчні жовтки, за рахунок чого соус виходить красивого золотого кольору. Якщо майонез після збивання залишається рідким, додайте ще трохи лимонного соку.

  • Рослинна олія - 150 грам
  • Яєчні жовтки - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
майонез
1. Всі продукти повинні бути кімнатної температури. У чашу міксера відправте жовтки, гірчицю, лимонний сік, сіль і цукор. Збийте міксером до однорідності протягом 1 хвилини.
майонез
2. Невеликими порціями (обов'язково поступово) додайте рослинне масло, не припиняючи збивати масу до однорідності.
майонез
3. Якщо майонез виходить рідким, додайте ще трохи лимонного соку. Смачного!

Схожі рецепти