Мармуровий веб
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Виноградного желе в домашніх умовах.
В першу чергу це ласощі сподобається ласунам. Джем-желе можна намазувати на хліб і булочки.
- Виноград - 3 кілограма
- Цукор - 5 склянок
- Пектин - 1 Склянка
Зберіть Виноград (сорт на ваш розсуд).
Додайте трохи води і роздушіть Виноград.
Варіть протягом 15 хвилин.
Процідіть відвар через тонку сітку. Залиште до наступного дня.
На наступний день починаємо консервацію.
Якщо ви виявите кристали - хочуть напружуватися знову.
Банки для желе повинні бути стерильними.
Додаємо Пектин як загусник і п'ять склянок цукру. Доводимо суміш до кипіння.
Заважайте желе постійно.
Закочує желе в банки і кладемо в гарячу водяну баню.
Після охолодження дістаємо банки.
Виноградний джем готовий.