Рецепт Мариновані капелюшки підберезників фото

Мариновані капелюшки підберезників
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня , Китайська кухня
Гриби , Підберезники
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже часто буває, що при маринуванні грибів люди не звертають увагу на те, що грибочки гірчать. У підберезників найгіркіші частини - це ніжки, пропоную рецепт маринування одних капелюшків.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування маринованих капелюшків підберезників. Заздалегідь подбайте про стерилізованих баночках і кришках, де буде зберігатися консервація. До речі, зберігати потрібно в прохолодному місці: холодильник, льох, підвал. А їсти можна вже через 2 тижні. Хай щастить!

  • Підберезники - 1 кілограм
  • Оцет - 2 чайних ложки
  • Сіль - 4 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
мариновані капелюшки підберезників - фото крок 1
Беремо підберезники і відрізаємо капелюшки від ніжок. Ретельно промиваємо капелюшки і відварюємо в підсоленій воді 30 хвилин.
мариновані капелюшки підберезників - фото крок 2
Укладаємо грибочки в стерилізовані банки і заливаємо гарячим маринадом. Також в кожну баночку влийте по 1 ст. L. Киплячого рослинного масла. Закрийте баночки кришками.
мариновані капелюшки підберезників - фото крок 3
Зберігайте в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти