Рецепт Маринад з моркви фото

Маринад з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Соуси , Маринади
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легке і пісне блюдо, яке можна подати як самостійне блюдо, або як гарнір до риби або м'яса. При бажанні, маринад можна законсервувати на зиму.

Опис приготування:

Збережіть на зиму шматочок щедрою осені! Поріжте і обсмажте цибулю, потім додайте до нього терту моркву і протушкувати під кришкою протягом 5 хвилин. Потім додайте спеції і порізані помідори без шкірки. Готуйте 30 хвилин під кришкою. Далі додайте в блюдо оцет і через 5 хвилин відставте з вогню. У такому вигляді маринад можна закупорити в стерилізовані банки, або охолодити і подати на стіл. Смачного!

  • Морква - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Рослинна олія - 0, 3 склянки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
маринад з моркви - фото крок 1
Очистіть і натріть моркву.
маринад з моркви - фото крок 2
Поріжте і обсмажте цибулю, потім додайте до нього моркву і протушкувати під кришкою протягом 5 хвилин. Потім додайте спеції.
маринад з моркви - фото крок 3
Помідори очистіть від шкірки, дрібно наріжте і додайте на сковороду. Перемішайте і готуйте під кришкою протягом півгодини, періодично помішуючи.
маринад з моркви - фото крок 4
Далі додайте в блюдо оцет і через 5 хвилин відставте з вогню. У такому вигляді маринад можна закупорити в стерилізовані банки, або охолодити і подати на стіл.

Схожі рецепти