Маринад з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Легке і пісне блюдо, яке можна подати як самостійне блюдо, або як гарнір до риби або м'яса. При бажанні, маринад можна законсервувати на зиму.
Збережіть на зиму шматочок щедрою осені! Поріжте і обсмажте цибулю, потім додайте до нього терту моркву і протушкувати під кришкою протягом 5 хвилин. Потім додайте спеції і порізані помідори без шкірки. Готуйте 30 хвилин під кришкою. Далі додайте в блюдо оцет і через 5 хвилин відставте з вогню. У такому вигляді маринад можна закупорити в стерилізовані банки, або охолодити і подати на стіл. Смачного!
- Морква - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Рослинна олія - 0, 3 склянки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Очистіть і натріть моркву.
Поріжте і обсмажте цибулю, потім додайте до нього моркву і протушкувати під кришкою протягом 5 хвилин. Потім додайте спеції.
Помідори очистіть від шкірки, дрібно наріжте і додайте на сковороду. Перемішайте і готуйте під кришкою протягом півгодини, періодично помішуючи.
Далі додайте в блюдо оцет і через 5 хвилин відставте з вогню. У такому вигляді маринад можна закупорити в стерилізовані банки, або охолодити і подати на стіл.