Рецепт Манти зі свинини фото

Манти зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Що може бути краще, ніж соковите м'ясо свинини в тоненькому тесті з ароматним бульйоном за рецептом східної кухні? Готуємо за рецептом манти зі свинини для всієї родини і гостей!

Для приготування мант зі свинини ви можете самі фарш приготувати, хоча у мене і з покупного непогані вийшли. Також можна додати трохи яловичини, щоб не так жирно було, але це вже на ваш розсуд. Раджу використовувати побільше зелені - петрушки, кінзи, кропу. А також зиру - її традиційно додають в манти. Готувати їх краще в мантоварке, але у мене її немає, так що, просто отварила в каструлі - теж прекрасно вийшло.

  • Фарш свинячий - 800 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
манти зі свинини - фото крок 1
Замісити тісто. Воно повинно бути еластичним і до рук не прилипати. Загорніть в харчову плівку і відставте.
манти зі свинини - фото крок 2
А поки робимо начинку: в фарш додаємо зелень посічену, цибуля, часник.
манти зі свинини - фото крок 3
Гарненько замішуємо.
манти зі свинини - фото крок 4
Тісто ділимо на рівні шматочки, розгортаємо гуртки і викладаємо в середину фарш.
манти зі свинини - фото крок 5
Tania страви: спочатку затискаємо навпіл щільно.
манти зі свинини - фото крок 6
Бічні шви скріплюємо. Залишається чотири хвостика.
манти зі свинини - фото крок 7
Ці хвостики скріплюємо теж як на фото.
манти зі свинини - фото крок 8
Варимо в киплячій воді з лавровим листом до готовності - як звичайні пельмені.
Готові манти зі свинини подаємо з вершковим маслом і зеленню.

Схожі рецепти