Манті в татарській
(покроковий рецепт з фото)
Це чудове татарської блюдо вразить вас не тільки своїм приголомшливим смаком, але і привабливим зовнішнім виглядом. Манти по-татарськи виходять дуже соковитими і ситними, спробуйте і ви їх.
Взагалі це дуже смачне блюдо прийнято готувати не тільки в Татарстані, але і в країнах Центральної Азії, Туреччини, Монголії, Кореї, Башкортостані і Крим. І природно, у кожного народу є свій особливий склад і спосіб приготування цієї страви, ну а я хочу розповісти вам, як зробити манти по-татарськи. Особливістю цього рецепта є те, що в манти для соковитості ми додамо крім фаршу ще й сиру картоплю, що зробить наше блюдо ще смачніше, соковитіше і ситніше. А взагалі, я хочу сказати вам чесно, що особисто мені, для того щоб наїстися вистачає всього 3-4 gizmos mant, так що з цим рецептом приготування мант по-татарськи ви з легкістю зможете нагодувати не тільки свою сім'ю, але і дорогих гостей.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Яйце - 1-2 штук
- Фарш м'ясний - 700 грам (баранина + яловичина)
- Картопля - 600-700 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, зіра, куркума)
- Сіль - За смаком