Рецепт Скурпа в татарській фото

Скурпа в татарській
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Скурпа в татарській - популярне східне блюдо, яке має безліч варіантів. Хочу поділитися з вами рецептом приготування цієї страви - спробуйте, думаю вам сподобається!

Опис приготування:

Шурпу по-татарськи потрібно подавати з зеленню і лавашем. Якщо в приготуванні будете використовувати молоду баранину, то блюдо вийде - просто делікатесне. Мені цей рецепт шурпи по-татарськи розповіла моя подруга, яка народилася і виросла в Казані - так що, думаю, автентичність рецепта гарантована.

Удачі і приємного апетиту!

  • Баранина - 700 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Червоний перець - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вода - 3 L
скурпа в татарській - фото крок 1
Баранину добре помити, нарізати на шматки.
скурпа в татарській - фото крок 2
Баранину залити 2 літрами води і довести до кипіння, варити 5 хвилин, знімаючи піну. Злити воду, м'ясо промити. Залити 3 літрами води і знову кип'ятити.
скурпа в татарській - фото крок 3
Бульйон варити 2 години знімаючи піну, а в цей час підготувати овочі. Картоплю порізати на четвертини і покласти в миску з водою.
скурпа в татарській - фото крок 4
Морква нарізати на великі шматки.
скурпа в татарській - фото крок 5
Цибулю нарізати півкільцями.
скурпа в татарській - фото крок 6
Помідори нарізати соломкою.
скурпа в татарській - фото крок 7
Перець порізати.
скурпа в татарській - фото крок 8
Коли м'ясо готове, додати цибулю, картопля, морква. Варити 20 хвилин. Потім додати перець, помідори, спеції. Варити ще 15 хвилин.
скурпа в татарській - фото крок 9
Настояти шурпу 15 хвилин і подавати гарячої. Смачного!

Схожі рецепти