Чебуреки в татарській 
(покроковий рецепт з фото)
                                                                                                                                                             
Сьогодні це блюдо стало одним з найпопулярніших на нашій території, проте не всі знають, як правильно приготувати справжні чебуреки по-татарськи, адже вони сильно відрізняються від тих, що продаються.
Звичайно, це чудове блюдо добре всім знайоме, воно продається майже в кожному кафе і багато хто навіть знає його рецептуру, але мало кому відомо, як приготувати чебуреки по-татарськи. Адже смак справжнього чебурека сильно відрізняється від смаку тих, які ми з вами звикли їсти. У начинку тут кладуть тільки найкраще м'ясо, найчастіше баранину або суміш яловичини і свинини, додають побільше цибулі і загортають все це в ніжне тісто - загалом, краще один раз спробувати, ніж сто разів почути. Так що не будемо витрачати час даремно і займемося справою, а мій рецепт приготування чебуреків по-татарськи допоможе вам швидше все зробити.
- Борошно пшеничне - 500 грам
 - Свиняча шийка - 300 грам
 - Яловича лопатка - 300 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Бульйон яловичий - 50 мілілітрів
 - Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 800 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Вода - 300 мілілітрів
 








