Рецепт Манти в мультиварці фото

Манти в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Пельмені

Мммм… посуд! Гарячі, соковиті, бризкати палючим бульйоном. Пружне тісто і дуже смачна начинка. Вам вже не терпиться приготувати їх, але ви не знаєте як? Не біда. Читайте рецепт і готуйте!

Неможливо точно з'ясувати звідки прийшли до нас манти. Їх готують і в Туреччині, і в Монголії, і в Центральній Азії, і в Казахстані. Рецепт приготування мантів є у кожної господині на Сході. Тепер і Ви знаєте як приготувати манти. Мультиварка буде для вас відмінним помічником в цій справі. Манти приготовані на нашу рецептом відмінно поєднуються зі свіжою сметаною. Любителі гостренького можуть додати в неї перець або оцет.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Вода - 0, 25 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Фарш - 0, 5 кілограма (найкраще змішати свинячий і яловичий, в пропорції 1:1)
  • Цибуля - 4 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
манти в мультиварці - фото крок 1
Взяти велику миску. У ній змішати борошно, яйце, воду. Додати трохи солі за смаком і замісити тісто.
манти в мультиварці - фото крок 2
Цибулю порізати кубиками
манти в мультиварці - фото крок 3
У мисці змішати фарш, порізану цибулю, сіль і перець. Добре вимішати.
манти в мультиварці - фото крок 4
Робимо самі манти. Тісто розгортаємо, вирізаємо з нього кружечки. В середину кожного кладемо начинку. Защипуємо протилежні сторони, як показано на малюнку.
манти в мультиварці - фото крок 5
Зліплюють куточки між собою, як показано на малюнку.
манти в мультиварці - фото крок 6
Наливаємо в миску мультиварки воду, ставимо парову тарілку змастивши її попередньо рослинною олією. Зверху на парову тарілку викладаємо манти. Вибираємо режим "приготування на пару", чекаємо 50 хвилин і їмо манти з пилу, з жару. Смачного!

Схожі рецепти