Маннік з маком
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка набагато смачніше покупної. Готувати щодня пироги звичайно досить клопітка заняття, але є такі, які будь-яку господарку підкуплять своєю простотою в приготуванні - це манника.
Рецептів приготування манника дуже багато і у кожної господині є свій улюблений і перевірений. Готують пиріг з цукатами, родзинками, ягодами, фруктами і навіть шоколадом. Я пропоную ще один чудовий варіант приготування манника з маком. Перш ніж приступити до більш детального знайомства з рецептом, хотілось би зазначити, що для тесту можна використовувати будь-який лимонад. Головне, щоб даний напій був свіжим і відкритий безпосередньо перед приготуванням. Тісто з додаванням цього компонента обов'язково вийде пишним і повітряним. Що стосується смаку, то тут орієнтуйтеся на свої уподобання. Лимонад додасть ту, своєрідну "родзинку", в залежності від того напою, на якому ви зупините свій вибір. Ще хочеться відзначити, що маннік виходить не сильно солодким, тому рекомендую ласунам додати за бажанням трохи цукру в процесі приготування. Хай щастить!
- Крупа манна - 400 грам
- Лимонад - 400 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Молоко згущене - 200 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Мак - 2 Ст. Ложки