Рецепт Малиновий сироп фото

Малиновий сироп
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Малина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Сироп
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Малиновий сироп - унікальний інгредієнт, який надітий собі місце в холодильнику будь-якої людини. По перше, заготовки з малини - корисні і смачні, по-друге, сироп прикрасить будь-яку випічку і млинчики.

Опис приготування:

Малиновий сироп відмінно підходить для десертів - їм можна прикрасити вершкове морозиво, збиті вершки, пиріжки та торти з кремом. Більш того, з малинового сиропу можна зробити чудові холодні і гарячі напої, коктейлі. А вариться малиновий сироп дуже просто! Потрібно зварити ягоди, злити отриманий сироп, додати цукор і довести до кипіння. Швидко і просто!

  • Малина - 1 кілограм
  • Цукор - 2 склянки
  • Вода - 4 склянки
малиновий сироп - фото крок 1
1. Очистіть малину від гілочок і плодоніжок і промийте під стічною водою.
малиновий сироп - фото крок 2
2. Промиту малину викладіть в каструлю середнього розміру.
малиновий сироп - фото крок 3
3. Залийте малину водою і доведіть до кипіння. Як тільки вариво закипить, понизьте вогонь до середньо-повільного і варіть протягом 20 хвилин. Знімайте з'являється на поверхні пінку.
малиновий сироп - фото крок 4
4. Через 20 хвилин злийте сироп в іншу каструлю, ягоди не тисніть!
малиновий сироп - фото крок 5
5. Ягоди можна викинути. А в сироп додайте цукор, поставте на вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Варіть сироп ще 5 хвилин, знімаючи пінку.
малиновий сироп - фото крок 6
6. Готовий малиновий сироп остудіть. Потім розлийте в чисту тару із щільно закривається кришкою. Зберігайте в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти