Малиновий компот
(покроковий рецепт з фото)
Економним господиням хочу запропонувати на замітку дуже класну ідею, як приготувати малиновий компот з ягідного макухи після заготовки джему або варення, наприклад. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте!
З малини можна зробити досить багато заготовок на зиму. Але ось біда: кісточки з неї подобаються далеко не всім. Якщо ви звикли від них позбавлятися, то не поспішайте викидати макуху. З нього можна зварити чудовий компот. До речі, цей рецепт чудово підійде і для свіжих або заморожених ягідок. Натуральний і смачний напій для всієї родини!
- Малина - 1 кілограм
- Цукор - За смаком
- Лимонна кислота - За смаком
- Вода - 1-1.5 L
1. Отже, у нас є макуха з кілограма малини. Викладіть його в каструлю, залийте чистою водою і поставте на вогонь.
2. Після закипання проваріть пару хвилин, зніміть з вогню і процідіть. Отриману рідину знову відправте на вогонь.
3. У компот додайте цукор за смаком і дрібку лимонної кислоти. Після закипання зніміть з вогню і дайте охолонути.
Ось так просто і швидко у вас вийде економний домашній компотік.
Пригощайтеся!
Ось так просто і швидко у вас вийде економний домашній компотік.
Пригощайтеся!