Маїсові коржі з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Це свого роду фаст-фуд, чимось нагадує нашу шаурму. Маїсові коржі нагадують лаваш, тільки з кукурудзяним борошном. З начинкою можна експериментувати і додавати різні овочі за смаком.
Якщо у Вас не виявилося маїсових коржів, цілком можете взяти звичайні круглі коржі або лаваш. І зовсім не обов'язково в начинці повинна бути саме яловичина, це може бути і свинина, і курка. Овочі, соус теж можуть бути на ваш розсуд.
- Червона капуста - 450 грам
- Сік лайма - 1/4 склянки (свіжовичавлений)
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Яловичий стейк - 2 штуки
- Мелений тмин - 1/2 чайних ложки
- Маїсові коржі - 8 штук
- Тертий сир - 1 Склянка

1. Капусту нашаткуйте, часник дрібно наріжте.

2. Змішайте капусту, часник і сік лайма.

3. Сир натріть.

4. Стейк помийте, обсушити, посипте кмином і приправами. Обсмажте або запечіть.

5. Наріжте поперек волокон.

6. Коржі обсмажте або розігрійте. На одну половину викладіть капусту з сальсою, на неї сир.

7. Розкладіть шматочки яловичини.

8. Накрийте другою половиною коржа і подавайте. Смачного!