Маїсові коржі з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Це свого роду фаст-фуд, чимось нагадує нашу шаурму. Маїсові коржі нагадують лаваш, тільки з кукурудзяним борошном. З начинкою можна експериментувати і додавати різні овочі за смаком.
Якщо у Вас не виявилося маїсових коржів, цілком можете взяти звичайні круглі коржі або лаваш. І зовсім не обов'язково в начинці повинна бути саме яловичина, це може бути і свинина, і курка. Овочі, соус теж можуть бути на ваш розсуд.
- Червона капуста - 450 грам
- Сік лайма - 1/4 склянки (свіжовичавлений)
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Яловичий стейк - 2 штуки
- Мелений тмин - 1/2 чайних ложки
- Маїсові коржі - 8 штук
- Тертий сир - 1 Склянка
1. Капусту нашаткуйте, часник дрібно наріжте.
2. Змішайте капусту, часник і сік лайма.
3. Сир натріть.
4. Стейк помийте, обсушити, посипте кмином і приправами. Обсмажте або запечіть.
5. Наріжте поперек волокон.
6. Коржі обсмажте або розігрійте. На одну половину викладіть капусту з сальсою, на неї сир.
7. Розкладіть шматочки яловичини.
8. Накрийте другою половиною коржа і подавайте. Смачного!