М'ясо зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо зі смородиною - це дуже смачно! Рекомендую вам цей простий, але оригінальний рецепт.
М'ясо з ягодами завжди відмінно поєднується. Для приготування м'яса зі смородиною я беру червону ягоду, гірчицю зернисту. Все готую в мультиварці, але можна гасити такий м'ясо і в сковороді з товстими стінками. Важливо, щоб саме м'ясо було якісним.
- Куряче м'ясо - 500-600 грам
- Смородина червона - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Гірчиця zernistaya - 1-2 чайних ложок
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
1. Підготуємо необхідні продукти. М'ясо і смородину вимиємо. Очистимо часник.
2. Поріжте м'ясо порційними шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. У каструлю мультиварки (або в товстостінну сковороду) кладемо шматочки м'яса. Між ними розподіляємо часник і смородину. Посипаємо цукром, розподіляємо гірчицю по м'ясу.
4. Відправляємо м'ясо гаситися в режимі "каша" або "суп" з 30 хвилин.
5. М'ясо зі смородиною готове!