Рецепт М'ясо з капустою фото

М'ясо з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Яловичина , Білокачанна капуста
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 35 хв.

Ніколи не був великим прихильником страв з капусти, але ось це блюдо змусило мене змінити свою думку. Розповім про один пікантному азіатському рецепті, як приготувати м'ясо з капустою.

Опис приготування:

Можна використовувати будь-яке м'ясо, в цьому випадку це яловичина, перекручена в фарш. Сміливо експериментуйте зі спеціями, адже капуста відмінно поєднується і вбирає в себе смаки і запахи всіх прянощів. Готується все в одній сковороді на невеликому вогні. Подавайте його гарячим.

  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Солодкий перець - 0, 5 штуки
  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 4 чайних ложки
  • Гострий соус «Шрірача» - 1 Чайна ложка
  • Корінь імбиру - 2 чайних ложки (подрібнений на тертці)
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Кунжутну олію - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Білий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
м'ясо з капустою - фото крок 1
1. Очистіть цибулю і наріжте його клинами. Вимийте м'ясо і пропустіть його через м'ясорубку.
м'ясо з капустою - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть отриманий фарш з цибулею, обсмажте до готовності.
м'ясо з капустою - фото крок 3
3. У мисці змішайте соєвий соус, соус «Шрірача», подрібнений на тертці корінь імбиру, мідь, оцет, сіль і перець.
м'ясо з капустою - фото крок 4
4. Очистіть і подрібніть часник, перець наріжте тонкими смужками. Додайте в сковороду до фаршу, обсмажуйте пару хвилин. Наріжте дрібно капусту і викладіть в сковороду до м'яса і овочів, готуйте 5-7 хвилин.
м'ясо з капустою - фото крок 5
5. Влийте в сковороду приготований соус, перемішайте і готуйте ще 5 хвилин, потім влийте кунжутне масло.
м'ясо з капустою - фото крок 6
6. Подавайте блюдо самостійно або з гарніром з картоплі, рису.

Схожі рецепти