М'ясо з капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з капустою в духовці це суцільне об'їдання! Якщо вам потрібно нагодувати всеїдних чоловіків краще блюдо і придумати важко. З м'ясом з капустою приготованими в духовці відмінно поєднується пиво!
М'ясо з капустою в духовці стає смачніше на наступний день. Рульки обробити і змішайте залишки м'яса з капустою. На другий день у вас вийде шикарне блюдо - бігос. Ну якщо, звичайно, щось залишиться на наступний день. Насправді рульку можна і не маринувати, а просто відварити або запекти. Але маринування додасть особливий смак. Готуйте як вам більше подобається. Наш план: маринуємо, відварюємо, запікаємо! Можна брати і не рульку, а великий шматок м'яса, краще свинини і надходити приблизно так само, тільки не маринувати в воді, а натерти просто спеціями, нашпигувати часником і запекти у фользі, а тим вже в духовці на капусті. Успіхів і приємного апетиту!
- Рулька - 2 штуки
- Часник - 1/2 штуки (головка)
- Сіль, перець - За смаком
- Кмин - 1 Ст. Ложка
- Кисла капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Чорнослив - 150 грам
- Гриби - 200 грам
- Яблуко - 2-4 штук
- Свіжа капуста - 1/2 штуки