М'ясо з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачне і ситне м'ясо з грибами і сиром готується в духовці. Цей рецепт набагато більше відомий, як"М'ясо по-французьки" . Виявляється, варіантів його приготування існує велика кількість.
Опис приготування:
Якщо хочете урізноманітнити святковий стіл, то можете приготувати м'ясо з грибами і сиром, запечене в духовці. Кількість шарів регулюйте самі. Я рекомендую 4-5, це буде ідеальним варіантом. Крім цього, м'ясо можна брати будь-який. Найкраще підійде свинина або куряче філе.
- Куряче філе - 4 штуки (можна брати свинину 0, 5 кг)
- Печериці - 300 штук
- Цибуля - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Сир - 200 грам
- Борошно - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 100 грам
1. Мені дуже захотілося приготувати цю страву з філе курки, а не зі свинини. По суті, можна брати будь-яке м'ясо на ваш смак.
2. Нарізаємо філе на частини, після чого кожну з них відбиваємо молотком по обидва боки.
3. Додаємо сіль і спеції, а також трохи рослинного масла і (при бажанні) часник.
4. Окремо обсмажуємо цибулю на рослинній олії.
5. Нарізаємо гриби, відправляємо їх до цибулі. Смажимо до готовності грибів (при необхідності можна додати трохи води).
6. Начинку також приправляємо за смаком (можна звичайним чорним меленим перцем, нічого зайвого).
7. Збиваємо яйце з невеликою кількістю борошна (пару пучок).
8. Занурюємо в лізон кожну відбивну.
9. Потім мачає в борошно з обох сторін.
10. Викладаємо відбивні на змащене олією деко. Тепер почнемо їх"фарширувати" .
11. Викладаємо нашу грибну начинку, закриваємо інший відбивної (нЕ змоченою в лізоні і не обваляти в борошні).
12. Кожен шар потрібно промащувати майонезом. Наступний шар - це натертий сир.
13. Закриваємо знову відбивною.
14. Потім - знову шар начинки, майонез, відбивна і знову натертий сир. Кількість шарів регулюйте самі.
15. Потім відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
16. Після запікання даємо відбивних трохи постояти, після чого їх можна знімати і подавати до столу.
17. От і все, наше м'ясо з грибами і сиром готове! Це смачне блюдо ідеально подається як самостійне. Максимум, що б я порадила на гарнір, це овочі (і краще свіжі).