Рецепт М'ясо в шоколаді фото

М'ясо в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Фрукти , Яловичина , Шоколад
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рецепт приготування м'яса в шоколаді. Досить оригінальне і незвичайне приготування м'яса.

Опис приготування:

У мексиканській кухні є таке блюдо - молі. Су моль, до складу якого входить перець і шоколад, застосовують для приготування м'ясних страв.

  • Чорнослив - 4 штуки
  • Червоне вино - 2 склянки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яловичина, м'яка частина - 1 щіпка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Шоколад (чорний) - 100 грам
  • Сіль, чорний перець - 1 За смаком
  • Гострий червоний перець - 2 чайних ложки
  • Борошно - 1 Чайна ложка
м'ясо в шоколаді - фото крок 1
1. В першу чергу займемося м'ясом. Шматок яловичини промиваємо у воді, кладемо його в каструлю (шматок м'яса кладемо цілком), заливаємо водою (невелика кількість), і ставимо відварюватися (гасити). Посолити бульйон, додаємо чорний перець горошком, цибулю і коріння. Додаємо сюди трохи червоного вина (можна стакан або трохи більше). Готувати страву можна і на сковороді.
м'ясо в шоколаді - фото крок 2
2. Очищаємо цибулю, дрібно його нарізаємо і на сковороді до золотистого кольору страхуємо. Додаємо вина і накриваємо кришкою. Тушкуємо до розм'якшення.
м'ясо в шоколаді - фото крок 3
3. Випарується вино, додаємо сюди м'ясний бульйон, дві столові ложки сметани, для загустіння додамо одну чайну ложку борошна.
м'ясо в шоколаді - фото крок 4
4. Розтопимо стограязик плитку чорного шоколаду. Потім додамо в отриманий шоколадний соус одну-дві чайні ложки гострого червоного перцю. Так само додамо трохи чорносливу.
м'ясо в шоколаді - фото крок 5
5. Дістаємо з каструлі готове м'ясо і нарізаємо його плоскими шматочками. Кладемо шматочки м'яса в проціджений бульйон і заливаємо шоколадним соусом. Проварити трохи.
м'ясо в шоколаді - фото крок 6
6. Готове м'ясо викладаємо на тарілку. Смачного!

Схожі рецепти