Банан в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Цей десерт стане прекрасною альтернативою тістечком з великою кількістю дуже солодкого крему і барвників. Цей десерт просто ідеальний для подачі до будь-якого святкового столу, сподобається і дорослим, і дітям.
Відразу зазначу, що поєднання банана і шоколаду дуже вдале. З'єднуючись в єдиний тандем, вони утворюють просто прекрасний десерт, який дуже ефектно виглядає. Шматочки банана можна робити будь-якої величини, занурювати повністю в шоколад і подавати на шпажках, або ж до половини, як це зробила я. У будь-якому випадку дуже смачно. Готується цей десерт буквально за лічені хвилини, основний час йде на розігрів шоколаду. До речі, думаю, що цей десерт можна робити з дітьми, їм буде дуже цікаво занурювати шматочки бананів в шоколад, а потім прикрашати їх.
- Банан - 3 штуки
- Шоколад чорний - 100 грам
- Кондитерська присипка - 5 грам
Для приготування цього десерту вам знадобляться лише банани і шоколад. Прикраси використовуються за бажанням.
Шоколад поламайте на шматочки і розтопіть на водяній бані до кремоподібного стану.
Банани очистіть і поріжте на невеликі шматочки. Я різала кожен банан на 4 частини.
Кожен шматочок банана умочіть в шоколад і поставте на тарілку стороною без шоколаду.
Прикрасьте десерт кондитерської присипкою. Дочекайтеся, поки шоколад застигне, і подавайте десерт захопленим гостям!