М'ясо в омлеті
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, соковите м'ясо і повітряний омлет - гарне поєднання. А давайте приготуємо м'ясо в омлеті! Адже готувати його легко і швидко, а виходить дуже ситно і смачно, то що потрібно для ідеального сніданку
Ви любите омлет на сніданок тому, що це блюдо готується швидко і легко? А якщо ви дуже голодні і просто омлету мало? Я розповім вам, як приготувати м'ясо в омлеті. Готується це блюдо трохи довше, ніж звичайний омлет, але спробувати його обов'язково варто. М'ясо виходить соковитим і ніжним, як ніби в конвертику з омлету.
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
Куряче філе необхідно надрізати поперек посередині. А потім розгорніть його, як книжку.
Далі накриваємо філе плівкою і трохи відбиваємо його молоточком. На цьому етапі його можна посолити.
Готуємо омлет: в мисці збиваємо яйця, солимо за смаком.
Філе з усіх боків обвалюють в борошні, а потім - у збитому яйці.
І викладаємо його на гарячу сковороду з рослинним маслом. Зверху виливаємо збиті яйця.
Обсмажуємо м'ясо в омлеті до золотистої скоринки, а потім перевертаємо його лопаткою на іншу сторону і смажимо ще хвилини 4-5.
Подавати готове м'ясо в омлеті можна зі свіжими овочами і улюбленим соусом. Смачного!