М'ясо, тушковане з вином
(покроковий рецепт з фото)
Чудове блюдо, яке легко готується з яловичини. М'ясо гаситься з овочами в червоному вині та бульйоні. У процесі приготування м'ясо просочується ароматної підливою, виходить дуже смачно!
Розповім, як приготувати м'ясо, тушковане з вином в домашніх умовах. Яловичина обсмажується з цибулею і морквою на сковороді. Потім вливається вино і бульйон, кладуться спеції, всі разом гаситься до повної готовності блюда. Вдалого приготування!
- Яловичина - 750 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 250 грам
- Вино червоне - 0, 5 L
- Бульйон м'ясний - 250 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль і перець - За смаком

Яловичину нарізаємо кубиками і обсмажуємо на оливковій олії з усіх боків до легкої золотистої.

Морква нарізаємо кружечками, а цибуля - півкільцями.

Додаємо овочі до м'яса, обсмажуємо разом 5-6 хвилин.

Додайте борошно і влийте вино. Готуйте 5 хвилин.

Влийте бульйон, додайте лавровий лист і спеції. Гасіть під кришкою 1, 5 години на повільному вогні. Додатково можете додати кілька стебел петрушки для аромату.

Смачного!