Рецепт М'ясо, тушковане з вином фото

М'ясо, тушковане з вином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чудове блюдо, яке легко готується з яловичини. М'ясо гаситься з овочами в червоному вині та бульйоні. У процесі приготування м'ясо просочується ароматної підливою, виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати м'ясо, тушковане з вином в домашніх умовах. Яловичина обсмажується з цибулею і морквою на сковороді. Потім вливається вино і бульйон, кладуться спеції, всі разом гаситься до повної готовності блюда. Вдалого приготування!

  • Яловичина - 750 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 250 грам
  • Вино червоне - 0, 5 L
  • Бульйон м'ясний - 250 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
м'ясо, тушковане з вином - фото крок 1
Яловичину нарізаємо кубиками і обсмажуємо на оливковій олії з усіх боків до легкої золотистої.
м'ясо, тушковане з вином - фото крок 2
Морква нарізаємо кружечками, а цибуля - півкільцями.
м'ясо, тушковане з вином - фото крок 3
Додаємо овочі до м'яса, обсмажуємо разом 5-6 хвилин.
м'ясо, тушковане з вином - фото крок 4
Додайте борошно і влийте вино. Готуйте 5 хвилин.
м'ясо, тушковане з вином - фото крок 5
Влийте бульйон, додайте лавровий лист і спеції. Гасіть під кришкою 1, 5 години на повільному вогні. Додатково можете додати кілька стебел петрушки для аромату.
м'ясо, тушковане з вином - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти