М'ясо по-французьки з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів приготування м'яса з картоплею безліч. Ця страва ще називають «м'ясо по-капітанську». Сьогодні ми вам пропонуємо це блюдо з куркою.
Кількість порцій: 4
- Куряче філе - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Твердий сир - 100 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Картопля вимити і почистити. Нарізати його невеликими шматочками. У сковороді розігріти олію. Обсмажити в ньому часточки картоплі до золотистої скоринки.
2. Промити куряче філе і трохи обсушити його. Нарізати м'ясо скибочками. Так само як і картопля, м'ясо обсмажити на олії, поки не з'явиться скориночка.
3. Перед тим, як складати наше блюдо на деко, підготуємо помідори. Помідори вимити і на кілька секунд опустити в киплячу воду. В цьому випадку, з помідорів легко зніметься шкірка. Зняти шкіру з помідорів і нарізати кружечками. Деко або форму для запікання вистилає фольгою і викладаємо на нього підсмажену картоплю.
4. На картоплю викласти кружечки помідорів. На помідори покласти шматочки м'яса. Сир натерти на середній тертці і обсипати м'ясо. Духовку розігріти до 220 градусів і поставити туди форму. Дочекайтесь появи золотистої скоринки. Блюдо готово. Смачного!