Рецепт М'ясо по-французьки з куркою фото

М'ясо по-французьки з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Помідор, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Рецептів приготування м'яса з картоплею безліч. Ця страва ще називають «м'ясо по-капітанську». Сьогодні ми вам пропонуємо це блюдо з куркою.

Кількість порцій: 4
  • Куряче філе - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Твердий сир - 100 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
м'ясо по-французьки з куркою - фото крок 1
1. Картопля вимити і почистити. Нарізати його невеликими шматочками. У сковороді розігріти олію. Обсмажити в ньому часточки картоплі до золотистої скоринки.
м'ясо по-французьки з куркою - фото крок 2
2. Промити куряче філе і трохи обсушити його. Нарізати м'ясо скибочками. Так само як і картопля, м'ясо обсмажити на олії, поки не з'явиться скориночка.
м'ясо по-французьки з куркою - фото крок 3
3. Перед тим, як складати наше блюдо на деко, підготуємо помідори. Помідори вимити і на кілька секунд опустити в киплячу воду. В цьому випадку, з помідорів легко зніметься шкірка. Зняти шкіру з помідорів і нарізати кружечками. Деко або форму для запікання вистилає фольгою і викладаємо на нього підсмажену картоплю.
м'ясо по-французьки з куркою - фото крок 4
4. На картоплю викласти кружечки помідорів. На помідори покласти шматочки м'яса. Сир натерти на середній тертці і обсипати м'ясо. Духовку розігріти до 220 градусів і поставити туди форму. Дочекайтесь появи золотистої скоринки. Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти