М'ясо по-французьки з карбонаду
(покроковий рецепт з фото)
Вже стало традиційним гаряче блюдо з покроковими фото процесу хочу запропонувати вам на замітку. Апетитне, ніжне м'ясо під ніжною сирною скоринкою - чудова ідея для свята, обіду або вечері.
Поспішаю показати вам варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з карбонаду з скибочками помідора. Сам процес досить простий, так що навіть новачок в кулінарії без праці зможе його відтворити на власній кухні. Крім помідора, ви можете використовувати також скибочку солодкого перцю, наприклад, або грибочки. Подавати до столу страву можна з будь-яким гарніром або свіжими овочами.
- Карбонад - 400-450 грам
- Сир - 150 грам
- Помідор - 3-5 штук
- Часник - 2-4 зубчиків
- Майонез - 150-200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось такі продукти нам будуть потрібні.
2. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
3. Відбийте трохи, виклавши кожен шматочок між листами харчової плівки.
4. Змастіть деко олією, викладіть шматочки карбонаду. Посоліть і поперчіть за смаком. Присипте часничком за смаком. Надішліть деко в духовку. При температурі 180 градусів запікайте м'ясо близько 15 хвилин.
5. Натріть сир на тертці, з'єднайте з майонезом. Можна додати спеції улюблені за смаком. Все ретельно перемішайте. Наріжте тонкими скибочками помідори.
6. Дістаньте деко з духовки, розкладіть помідори і зверху розподіліть сирно-майонезний соус. Надішліть в духовку назад і запікайте до рум'яної апетитної скориночки.