Рецепт М'ясо по-французьки з карбонаду фото

М'ясо по-французьки з карбонаду
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Вже стало традиційним гаряче блюдо з покроковими фото процесу хочу запропонувати вам на замітку. Апетитне, ніжне м'ясо під ніжною сирною скоринкою - чудова ідея для свята, обіду або вечері.

Поспішаю показати вам варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з карбонаду з скибочками помідора. Сам процес досить простий, так що навіть новачок в кулінарії без праці зможе його відтворити на власній кухні. Крім помідора, ви можете використовувати також скибочку солодкого перцю, наприклад, або грибочки. Подавати до столу страву можна з будь-яким гарніром або свіжими овочами.

  • Карбонад - 400-450 грам
  • Сир - 150 грам
  • Помідор - 3-5 штук
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Майонез - 150-200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
м'ясо по-французьки з карбонаду - фото крок 1
1. Ось такі продукти нам будуть потрібні.
м'ясо по-французьки з карбонаду - фото крок 2
2. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
м'ясо по-французьки з карбонаду - фото крок 3
3. Відбийте трохи, виклавши кожен шматочок між листами харчової плівки.
м'ясо по-французьки з карбонаду - фото крок 4
4. Змастіть деко олією, викладіть шматочки карбонаду. Посоліть і поперчіть за смаком. Присипте часничком за смаком. Надішліть деко в духовку. При температурі 180 градусів запікайте м'ясо близько 15 хвилин.
м'ясо по-французьки з карбонаду - фото крок 5
5. Натріть сир на тертці, з'єднайте з майонезом. Можна додати спеції улюблені за смаком. Все ретельно перемішайте. Наріжте тонкими скибочками помідори.
м'ясо по-французьки з карбонаду - фото крок 6
6. Дістаньте деко з духовки, розкладіть помідори і зверху розподіліть сирно-майонезний соус. Надішліть в духовку назад і запікайте до рум'яної апетитної скориночки.

Схожі рецепти