М'ясо по-французьки ПП
(покроковий рецепт з фото)
Під "м'ясом по-французьки" мається на увазі безліч рецептів, які, насправді не мають ніякого відношення до французької кухні, але в будь-якому випадку це дуже смачно. Ми приготуємо страву корисне.
Любіть м'ясо по-французьки, але не хочете перевантажувати свій організм зайвими калоріями? Тоді приготуйте м'ясо по-французьки ПП. Це просто, смачно, корисно і дуже просто. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на здоров'я і для здоров'я.
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 1-2 штук
- Кабачок - 200 грам
- Помідор - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 50 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Пряні сухі трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Картопля добре промийте і наріжте на великі часточки прямо в мундирі, покладіть в підсолену киплячу воду і варіть 5 хвилин.
Наріжте м'ясо тонкими пластами, застуда.
Змастіть дно форми для запікання оливковою олією.
Викладіть скибочки картоплі.
На картопля викладіть м'ясо, приправити сіллю, поперчіть.
На м'ясо викладіть скибочки кабачків, приправити сіллю, збризніть оливковим маслом, зверху викладіть скибочку помідора.
У сметану додайте сухі пряні трави.
Додайте тертий сир.
Викладіть сметанно-сирну масу поверх м'яса.
Накрийте фольгою і поставте в духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин.
Через 40 хвилин дістаньте форму з духовки і зніміть фольгу, поставте ще в духовку на 10 хвилин, щоб зарум'янити сирну корочку.
Діставайте з духовки готову страву і подавайте до столу.
М'ясо по-французьки ПП - самодостаточное блюдо, воно не вимагає ні гарніру, ні соусів, тому що в ньому є все. Смачне, легке для травлення, корисне, збалансоване по складу продуктів, щадне за способом приготування.