Рецепт М'ясо по-французьки ПП фото

М'ясо по-французьки ПП
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Під"м'ясом по-французьки" мається на увазі безліч рецептів, які, насправді не мають ніякого відношення до французької кухні, але в будь-якому випадку це дуже смачно. Ми приготуємо страву корисне.

Опис приготування:

Любіть м'ясо по-французьки, але не хочете перевантажувати свій організм зайвими калоріями? Тоді приготуйте м'ясо по-французьки ПП. Це просто, смачно, корисно і дуже просто. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на здоров'я і для здоров'я.

  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 1-2 штук
  • Кабачок - 200 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 50 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Пряні сухі трави - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 2
Картопля добре промийте і наріжте на великі часточки прямо в мундирі, покладіть в підсолену киплячу воду і варіть 5 хвилин.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 3
Наріжте м'ясо тонкими пластами, застуда.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 4
Змастіть дно форми для запікання оливковою олією.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 5
Викладіть скибочки картоплі.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 6
На картопля викладіть м'ясо, приправити сіллю, поперчіть.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 7
На м'ясо викладіть скибочки кабачків, приправити сіллю, збризніть оливковим маслом, зверху викладіть скибочку помідора.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 8
У сметану додайте сухі пряні трави.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 9
Додайте тертий сир.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 10
Викладіть сметанно-сирну масу поверх м'яса.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 11
Накрийте фольгою і поставте в духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 12
Через 40 хвилин дістаньте форму з духовки і зніміть фольгу, поставте ще в духовку на 10 хвилин, щоб зарум'янити сирну корочку.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 13
Діставайте з духовки готову страву і подавайте до столу.
м'ясо по-французьки ПП - фото крок 14
М'ясо по-французьки ПП - самодостаточное блюдо, воно не вимагає ні гарніру, ні соусів, тому що в ньому є все. Смачне, легке для травлення, корисне, збалансоване по складу продуктів, щадне за способом приготування.

Схожі рецепти