Рецепт М'ясо морського гребінця фото

М'ясо морського гребінця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Ось від чого я точно не зможу відязикатися в своєму харчуванні, так це від морепродуктів. Люблю все: від кальмарів і до лобстерів. Тим більше, що вони дуже корисні. Сьогодні спробувала дещо новеньке.

Опис приготування:

Несподівано для себе я дізналася, як приготувати м'ясо морського гребінця смажене. Це швидка закуска прямо з меню ресторанів класу люкс. Мій улюблений кухар Гордон Рамзі постійно подає гребінців в своїх закладах. Виявилося, що вони готуються дуже просто. З'їдати їх потрібно відразу ж.

  • Гребінці - 6 штук
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
м'ясо морського гребінця - фото крок 1
Гребінці підготуйте до смаження. Дістаньте їх з раковини, видаливши зайві частини, або необхідно розморозити. Промийте і обсушіть. Потім промажте сіллю і перцем.
м'ясо морського гребінця - фото крок 2
Розігрійте на сковороді оливкове масло. Додайте до нього вершкове. Викладіть гребінці в сковороду так, щоб вони не стикалися. Повністю випаруйте рідина.
м'ясо морського гребінця - фото крок 3
Після цього смажте гребінці з одного боку 2 хвилини і з іншого.
м'ясо морського гребінця - фото крок 4
Подавайте блюдо в гарячому вигляді. На гарнір підійде різотто або овочеве пюре. Смачного!

Схожі рецепти