Рецепт М'ясо кролика в духовці фото

М'ясо кролика в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Привіт всім любителям смачного дієтичного м'яса! Сьогодні я розповім, як приготувати ніжки кролика в духовці. Повірте, блюдо підкорить вас відразу ж. Не будемо затягувати і відразу ж приступимо.

Це дивовижне блюдо для тих, хто стежить за своєю фігурою! Прекрасно підійде до будь-якого гарніру! Рекомендую випробувати рецепт будинку всім господиням! запевняю, вам сподобається!

  • Кролик - 1 штука
  • Розмарин, чебрець - по 2-4 Штук (гілочки)
  • Біле вино, сухе - 150 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком (насіння гірчиці, лавровий лист, сухі «прованські» трави)
м'ясо кролика в духовці - фото крок 1
Приготування починаємо з того, що гарненько промиваємо м'ясо кролика і нарізаємо його на шматочки. Укладаємо шматочки кролика в скляний посуд.
м'ясо кролика в духовці - фото крок 2
Посипаємо кролика травами і спеціями, заливаємо білим вином. Гарненько все перемішуємо і залишаємо кролика маринуватися на 1, 5 годину.
м'ясо кролика в духовці - фото крок 3
Духовку розігріваємо до 220 градусів. Кролика укладаємо в форму для випікання, змащуємо м'ясо оливковою олією, а зверху укладаємо чебрець, розмарин і лавровий лист. У форму наливаємо пару столових ложок маринаду, накриваємо все фольгою і випікаємо протягом 20 хвилин. Після закінчення часу знімаємо фольгу і підрум'янюємо м'ясо.

Схожі рецепти