М'ясо кролика в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачного дієтичного м'яса! Сьогодні я розповім, як приготувати ніжки кролика в духовці. Повірте, блюдо підкорить вас відразу ж. Не будемо затягувати і відразу ж приступимо.
Це дивовижне блюдо для тих, хто стежить за своєю фігурою! Прекрасно підійде до будь-якого гарніру! Рекомендую випробувати рецепт будинку всім господиням! запевняю, вам сподобається!
- Кролик - 1 штука
- Розмарин, чебрець - по 2-4 Штук (гілочки)
- Біле вино, сухе - 150 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком (насіння гірчиці, лавровий лист, сухі «прованські» трави)
Приготування починаємо з того, що гарненько промиваємо м'ясо кролика і нарізаємо його на шматочки. Укладаємо шматочки кролика в скляний посуд.
Посипаємо кролика травами і спеціями, заливаємо білим вином. Гарненько все перемішуємо і залишаємо кролика маринуватися на 1, 5 годину.
Духовку розігріваємо до 220 градусів. Кролика укладаємо в форму для випікання, змащуємо м'ясо оливковою олією, а зверху укладаємо чебрець, розмарин і лавровий лист. У форму наливаємо пару столових ложок маринаду, накриваємо все фольгою і випікаємо протягом 20 хвилин. Після закінчення часу знімаємо фольгу і підрум'янюємо м'ясо.