М'ясний торт
(покроковий рецепт з фото)
Ви повинні це спробувати. Дуже смачно. Навіть недосвідчена господиня зможе приготувати м'ясний торт.
Попередня підготовка включає тільки жарку грибів. Так куряче філе треба відбити. Замість курки можна використовувати свинину. Тоді час приготування доведеться збільшити на хвилин 10. Сир натираємо на тертці, ананаси нарізаємо шматочками. Все викладаємо у форму шарами. Запікаємо в духовці до готовності.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Ананаси консервовані - 500 грам
- Сіль - 2 грами
- Перець чорний мелений - 2 грами
- Сир твердий - 150 грам
- Печериці свіжі - 100 грам
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Крем - 150 грам
Ананаси нарізати дрібними шматочками.
Куряче філе нарізати на смужки. Кожну відбити молотком для м'яса.
У форму для запікання викладіть щільно відбите філе, створивши корж з м'яса. Приправити сіллю і poperčite.
На шар м'яса викладіть нарізані ананаси шматочками. На сковороді обсмажте гриби до рум'яної. Покладіть їх на ананаси. Змастіть всі сметаною, сіль і poperčite. Натріть на тертці твердий сир. Розділіть його на 3 частини. 1/3 сиру укладіть у форму шаром, рівномірно.
Так укладаємо шар за шаром до повного заповнення форми: курка, ананаси, гриби смажені, крем, сир і знову по колу. Форма повинна заповниться і останнім шаром буде шар філе. Не забувайте солити і перчити кожен шар курки.
Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте торт там. Форму з тортом накривати не треба. Торт буде готовий через 30 хвилин. Його слід вийняти з духовки і подати до столу.