Рецепт М'ясний рулет з лосятини фото

М'ясний рулет з лосятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Гриби
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рулети

Досить цікавий рецепт зі старої кулінарної книги - м'ясний рулет з лосятини з овочами і грибами всередині. Блюдо чудово поєднується з різними гарнірами, особливо з картоплею.

Сьогодні я розповім, як приготувати м'ясний рулет з лосятини в домашніх умовах! Рекомендую подавати його до столу з картопляним гарніром. Додатково можна приготувати простий часниковий соус зі сметани, часнику, зелені і спецій. Хай щастить!

  • Лосятина - 600 грам
  • Шинка - 150 грам
  • Хліб білий - 2 скибочки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Морква - 1 штука (варена)
  • Печериці консервовані - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки (одне сире, друге варене)
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Сир твердий - 100 грам
м'ясний рулет з лосятини - фото крок 1
Попередньо замочіть в молоці білий хліб. Потім перекрутити хліб на м'ясорубці разом з м'ясом, сирим яйцем, подрібненою зеленню і спеціями.
м'ясний рулет з лосятини - фото крок 2
Змочіть рушник водою. Акуратно викладіть на нього фарш, розрівняйте його мокрими руками. Варене яйце подрібніть і розподіліть по фаршу.
м'ясний рулет з лосятини - фото крок 3
Варену моркву нарізаємо кубиками. Також кубиками ріжемо шинку. Присипаємо фарш морквою і шинкою, додаємо печериці. Зверху трьом половину сиру.
м'ясний рулет з лосятини - фото крок 4
Акуратно скручуємо рушник, формуючи з фаршу рулет. Викладаємо рулет на деко, застелений папером для випічки, змащеній маслом.
м'ясний рулет з лосятини - фото крок 5
Проколюємо рулет вилкою в декількох місцях. Запікаємо в духовці 20 хвилин, температура - 180 градусів. Потім присипаємо тертим сиром і залишками зелені. Запікаємо ще 15 хвилин.
м'ясний рулет з лосятини - фото крок 6
Нарізаємо рулет скибочками, подаємо його до столу разом з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти