М'ясний рулет з лосятини
(покроковий рецепт з фото)
Досить цікавий рецепт зі старої кулінарної книги - м'ясний рулет з лосятини з овочами і грибами всередині. Блюдо чудово поєднується з різними гарнірами, особливо з картоплею.
Сьогодні я розповім, як приготувати м'ясний рулет з лосятини в домашніх умовах! Рекомендую подавати його до столу з картопляним гарніром. Додатково можна приготувати простий часниковий соус зі сметани, часнику, зелені і спецій. Хай щастить!
- Лосятина - 600 грам
- Шинка - 150 грам
- Хліб білий - 2 скибочки
- Молоко - 1/2 склянки
- Морква - 1 штука (варена)
- Печериці консервовані - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки (одне сире, друге варене)
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
Попередньо замочіть в молоці білий хліб. Потім перекрутити хліб на м'ясорубці разом з м'ясом, сирим яйцем, подрібненою зеленню і спеціями.
Змочіть рушник водою. Акуратно викладіть на нього фарш, розрівняйте його мокрими руками. Варене яйце подрібніть і розподіліть по фаршу.
Варену моркву нарізаємо кубиками. Також кубиками ріжемо шинку. Присипаємо фарш морквою і шинкою, додаємо печериці. Зверху трьом половину сиру.
Акуратно скручуємо рушник, формуючи з фаршу рулет. Викладаємо рулет на деко, застелений папером для випічки, змащеній маслом.
Проколюємо рулет вилкою в декількох місцях. Запікаємо в духовці 20 хвилин, температура - 180 градусів. Потім присипаємо тертим сиром і залишками зелені. Запікаємо ще 15 хвилин.
Нарізаємо рулет скибочками, подаємо його до столу разом з улюбленим гарніром. Смачного!