М'ясний гуляш
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний гуляш ми будемо готувати з яловичини, овочів, спецій і яловичого бульйону. Гасити обсмажене м'ясо і овочі треба буде протягом години. Ще півгодини піде на підготовку. Таке блюдо добре для зими.
В якості спецій в гуляш додайте мелену паприку, перчик чилі, зелень. Гуляш зазвичай варять густим. Смачно приправити гуляш і свіжим зеленою цибулею.
- Яловичина - 600 грам
- Борошно - 1/4 склянки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 3 зубчики
- Помідори - 3-4 зубчиків (свіжі або консервовані у власному соку)
- Морквина - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Чебрець сушений - 3/4 чайних ложки
- Гірчиця krepnozernistaya - 2 Ст. Ложки
- Бульйон яловичий - 400 мілілітрів

1. Приготуйте все інгредієнти для м'ясного гуляшу. Помідори очистіть від шкірки і крупно нарубати. Морква, картопля, Chesnok і цибулю очистити, промийте і наріжте великими кубиками. Яловичину промийте і також наріжте кубиками.

2. У сковороді розігрійте рослинну м'ясо. Шматочки м'яса обваляйте в суміші з борошна, солі і перцю. Обсмажте м'ясо до золотисто-коричневої скоринки на олії, помішуючи.

3. У каструлі на олії обсмажте до м'якості цибулю, часник і морква. Додайте помідори, спеції, обсмажене м'ясо і залийте готовим яловичим бульйоном. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного, накрийте кришкою і тушкуйте протягом години.

4. В кінці готування додайте гірчицю. Перемішайте. М'ясний гуляш готовий! Смачного! Подавайте гуляш з картоплею, рисом або хлібом.