М'ясні котлетки «Чиполліно»
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, багато, як і я, люблять м'ясні зрази з цибулею всередині. Але як же не хочеться возитися з упаковкою начинки всередину! Цей рецепт дуже спрощує процес, а смак у котлет просто чудовий.
Котлети по цим рецептом виходять ніжними і соковитими за рахунок зеленої цибулі і манки. Замість кефіру можете взяти кисле молоко або сироватку. Замість зеленої цибулі можна взяти цибулю-порей, але дрібно його порізати. Сир краще брати хорошої якості, тоді смак буде більш вираженим. Пригощайтеся!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Цибуля зелена - 1.5 склянки (різаний )
- Сир твердий - 2/3 склянки (дрібно тертий)
- Куряче яйце - 1 штука
- Кефір - 1/2 склянки
- Манна крупа - 1/2 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

Складові.

Збийте яйця з кефіром.

Додайте в суміш фарш і манну крупу, перемішайте до отримання однорідної маси. Залиште на 5 хвилин.

Додайте тертий сир, перемішайте.

Всипте нарізану цибулю і перемішайте.

Зробіть сирими руками котлетки, обваляйте їх у борошні й обсмажте на розігрітій олії до готовності.

Смачного!