Рецепт М'ясні котлетки «Чиполліно» фото

М'ясні котлетки «Чиполліно»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Цибуля , Зелена цибуля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Думаю, багато, як і я, люблять м'ясні зрази з цибулею всередині. Але як же не хочеться возитися з упаковкою начинки всередину! Цей рецепт дуже спрощує процес, а смак у котлет просто чудовий.

Опис приготування:

Котлети по цим рецептом виходять ніжними і соковитими за рахунок зеленої цибулі і манки. Замість кефіру можете взяти кисле молоко або сироватку. Замість зеленої цибулі можна взяти цибулю-порей, але дрібно його порізати. Сир краще брати хорошої якості, тоді смак буде більш вираженим. Пригощайтеся!

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Цибуля зелена - 1.5 склянки (різаний )
  • Сир твердий - 2/3 склянки (дрібно тертий)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Кефір - 1/2 склянки
  • Манна крупа - 1/2 склянки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
м'ясні котлетки
Складові.
м'ясні котлетки
Збийте яйця з кефіром.
м'ясні котлетки
Додайте в суміш фарш і манну крупу, перемішайте до отримання однорідної маси. Залиште на 5 хвилин.
м'ясні котлетки
Додайте тертий сир, перемішайте.
м'ясні котлетки
Всипте нарізану цибулю і перемішайте.
м'ясні котлетки
Зробіть сирими руками котлетки, обваляйте їх у борошні й обсмажте на розігрітій олії до готовності.
м'ясні котлетки
Смачного!

Схожі рецепти