М'ясні котлети з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Це простий і швидкий рецепт смачних котлет з гарбузом. Він прекрасно урізноманітнює ваше меню і порадує близьких. Котлети виходять дуже смачні, соковиті, ароматні і апетитні. Беріть на замітку!
Для приготування смачної страви на обід або вечерю дуже добре підійде рецепт м'ясних котлет з гарбузом. Котлети виходять неймовірно ніжними, соковитими і апетитними. Вам не будуть потрібні ніякі кулінарні навички, та й набір продуктів тут самий простий і доступний, однак результат вас дуже порадує. Поспішаю з вами поділитися рецептом, як приготувати м'ясні котлети з гарбузом. Настійно рекомендую приготувати фарш для котлет власноруч - це не займе багато часу, зате буде впевненість в тому, що в ньому немає шкідливих наповнювачів. Приступимо!
- Свинина - 500 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Куряче яйце - 1 штука (жовток)
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Панірувальні сухарі - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Батон поламайте на маленькі шматочки, замочіть в молоці.
М'ясо перейдіть на м'ясорубці разом з цибулею і батоном.
Гарбуз почистіть, натрите на крупкой тёрке.
Соєденіте фарш з гарбузом і жовтком.
Додайте часник, сіль, спеції для фаршу.
Добре вимішайте фарш.
Сформуйте котлети, кожну обваляйте в панірувальних сухарях.
У розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажте котлети.
Обсмажуйте котлети на середньому вогні до готовності і рум'яної скоринки.
Ніжні, соковиті, ароматні м'ясні котлети з гарбузом готові.
Смачного!