Рецепт М'ясна лазіння фото

М'ясна лазіння
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хто не любить італійську кухню? По-моєму я не зустрічала жодної людини, якому б не сподобалося хоч одне блюдо. А якщо воно популярно по всьому світу, то спробувати його просто необхідно!

Опис приготування:

Наприклад, ви обов'язково повинні дізнатися про те, як приготувати м'ясну лазанью. Класичне гаряче блюдо має масу способів створення, але цей - один з класичних. Робити його будемо з самих азів, починаючи з приготування тіста. Самі зробимо соус і начинку. Буде ситно і, звичайно ж, смачно!

  • Борошно пшеничне - 520 грам(400 г в тісто, 120 г в соус)
  • Помідор - 500 грам
  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Твердий сир - 300 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Яйце - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 2 пучка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
м'ясна лазіння - фото крок 1
У глибоку миску просійте борошно. Додайте сіль і яйця.
м'ясна лазіння - фото крок 2
Замішайте тісто. Залиште його на 30 хвилин в прохолодному місці.
м'ясна лазіння - фото крок 3
Поки приготуйте м'ясну начинку. Помідори надріжте, ошпарьте їх окропом. Зніміть шкірку.
м'ясна лазіння - фото крок 4
Видаліть великі насіння, перетворите помідори в пюре.
м'ясна лазіння - фото крок 5
У сотейнику обсмажте з маслом натерту моркву і дрібно нашатковану цибулю (до м'якості).
м'ясна лазіння - фото крок 6
Потім додайте до овочів фарш і томатне пюре. Все перемішайте і продовжуйте готувати.
м'ясна лазіння - фото крок 7
Потім додайте дрібно нашатковану петрушку (1 пучок), часник (2 часточки) і селера. Гасіть інгредієнти до готовності фаршу.
м'ясна лазіння - фото крок 8
Тепер зробіть соус"Бешамель" . У каструлі розтопіть масло.
м'ясна лазіння - фото крок 9
Далі в майбутній соус додайте борошно і молоко. Варіть його до загустіння, постійно заважаючи.
м'ясна лазіння - фото крок 10
В кінці покладіть часник, пропущений через прес, і дрібно нарізану петрушку. Перемішайте.
м'ясна лазіння - фото крок 11
Готове тісто розрізати на рівні 8-9 частин. Кожну розкачати в тонкий пласт.
м'ясна лазіння - фото крок 12
Тепер зберіть лазанью. У форму для запікання викладіть шар тіста. Зверху -"Бешамель" .
м'ясна лазіння - фото крок 13
Потім знову тісто і м'ясна начинка.
м'ясна лазіння - фото крок 14
У такому ж порядку зберіть інші шари, поки інгредієнти не закінчаться.
м'ясна лазіння - фото крок 15
Зверху натріть сир на дрібній тертці.
м'ясна лазіння - фото крок 16
Запікайте лазанью 40 хвилин при 200 градусах в духовці. Смачного!

Схожі рецепти