Рецепт Люля-кебаб з курки фото

Люля-кебаб з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
М'ясо, Птах, Курка, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кебаб

Люля-кебаб з курки приготувати зовсім не складно. Виходить це блюдо соковитим, ніжним. У поєднанні з зеленню і овочами навіть дієтичним. Раджу вам спробувати і оцінити по достоїнству.

Дуже легкий, простий і дешевий рецепт люля-кебаб з курки. Особливо підійде любителькам посидіти на дієті. Люля-кебаб з курки готується в духовці без жиру і подається з різною зеленню і овочами. Дуже смачне дієтичне блюдо. Раджу спробувати люля-кебаб з курки. Ви залишитеся і ситими і задоволеними тим, що не буде додано зайвих кілограмів. Смачного!

  • Курка - 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
люля-кебаб з курки - фото крок 1
Куряче м'ясо пропускаємо через м'ясорубку або дрібно рубаємо разом з цибулею і часником.
люля-кебаб з курки - фото крок 2
Додаємо в приготований фарш рубану зелень (Kinzu, петрушку), спеції (IRU, koriandr), солимо і перчимо до смаку. Фарш дуже добре вимішуємо і даємо постояти 30 хвилин в холодному місці.
люля-кебаб з курки - фото крок 3
Формуємо з фаршу ковбаски (можна навколо бамбукових паличок) і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
люля-кебаб з курки - фото крок 4
Під час готування перевертаємо, щоб пропеклося з двох сторін. Люля-кебаб з курки готовий!

Схожі рецепти