Люля-кебаб з курки
(покроковий рецепт з фото)
Люля-кебаб з курки приготувати зовсім не складно. Виходить це блюдо соковитим, ніжним. У поєднанні з зеленню і овочами навіть дієтичним. Раджу вам спробувати і оцінити по достоїнству.
Дуже легкий, простий і дешевий рецепт люля-кебаб з курки. Особливо підійде любителькам посидіти на дієті. Люля-кебаб з курки готується в духовці без жиру і подається з різною зеленню і овочами. Дуже смачне дієтичне блюдо. Раджу спробувати люля-кебаб з курки. Ви залишитеся і ситими і задоволеними тим, що не буде додано зайвих кілограмів. Смачного!
- Курка - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Куряче м'ясо пропускаємо через м'ясорубку або дрібно рубаємо разом з цибулею і часником.
Додаємо в приготований фарш рубану зелень (Kinzu, петрушку), спеції (IRU, koriandr), солимо і перчимо до смаку. Фарш дуже добре вимішуємо і даємо постояти 30 хвилин в холодному місці.
Формуємо з фаршу ковбаски (можна навколо бамбукових паличок) і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Під час готування перевертаємо, щоб пропеклося з двох сторін. Люля-кебаб з курки готовий!