Локшина з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Розібравшись, як приготувати локшину з куркою, ви отримаєте новий рецепт першого страви. Домашній продукт використовується в якості дієтичного харчування, дозволяється до вживання людям на дієті.
Спробуйте добре вгаязикє голод перша страва - локшину з куркою. Для того щоб отримати повноцінний продукт, який часто використовується в дієтичному харчуванні, немає необхідності закуповувати дорогі інгредієнти. Весь смак і незвичність страви полягає в домашню локшину, технологією приготування якої повинна оволодіти будь-яка, навіть починаюча господиня. Збережіть рецепт, вам обов'язково він стане в нагоді.
- Курка - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь горошком - 4-5 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно - 100-120 грам

1. Вимийте курку під проточною водою. Візьміть каструлю, налийте в неї воду, покладіть м'ясо. Поставте каструлю на плиту, варите бульйон. У міру закипання збирайте піну. Додати сіль за смаком, зменшіть вогонь до повільного.

2. Очистіть ріпчасту цибулю і моркву. Помийте. Подрібніть цибулю, моркву натріть на тертці. Додайте їх в каструлю, варіть протягом півгодини, поки курка не буде готова.

3. Візьміть глибоку миску, вбийте в неї яйце, сіль за смаком. Додайте потихеньку борошно, замісіть некруте тісто.

4. Розкачайте тісто в тоненький пласт, скрутіть в трубочку і наріжте тонший. Залиште отриману локшину підсохнути.

5. Готове м'ясо дістаньте, покладіть в каструлю локшину. Додайте спеції. Варіть локшину домашню протягом 3-5 хвилин. Помийте і подрібніть зелень. Курку поріжте на порційні шматки. По готовності локшини опустіть туди м'ясо і зелень. Локшина з куркою готова. Смачного!