Рецепт Лобіо з волоськими горіхами фото

Лобіо з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лобі

Хто ще не пробував грузинську кухню - почніть з цього традиційного рецепту лобіо з волоськими горіхами. Чи не складний процес приготування принесе Вам по-справжньому смачний результат.

Лобі - це узагальнена назва для всіх страв грузинської кухні з квасолі. Власне кажучи, просто лист лобіо - це квасоля на грузинському. Рецептів цієї страви існує безліч. Але класичний рецепт лобіо з волоськими горіхами передбачає наявність гранатового соку і кінзи - грузини взагалі люблять додавати їх в усі свої страви. Дивимося як готувати цю страву)

  • Червона суха квасоля - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень кінзи - За смаком
  • Гранатовий сік - 100 мілілітрів
  • Грецькі горіхи - 150 грам
лобіо з волоськими горіхами - фото крок 1
Квасоля попередньо залийте водою на ніч. Потім відваріть її на маленькому вогні протягом 2 годин. Вода повинна вся википіти.
лобіо з волоськими горіхами - фото крок 2
Своїм та чистимо всі інші інгредієнти. Потім в блендері подрібнюємо до однорідної маси.
лобіо з волоськими горіхами - фото крок 3
Вливаємо в цибульний-горіхової маси гранатовий сік. Ретельно перемішуємо.
лобіо з волоськими горіхами - фото крок 4
Фінальний акорд - гарненько перемішати квасолю і масу. Викласти блюдо в салатницю, за бажанням можете прикрасити кінзою. Смачного)

Схожі рецепти