Лобіо з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Хто ще не пробував грузинську кухню - почніть з цього традиційного рецепту лобіо з волоськими горіхами. Чи не складний процес приготування принесе Вам по-справжньому смачний результат.
Лобі - це узагальнена назва для всіх страв грузинської кухні з квасолі. Власне кажучи, просто лист лобіо - це квасоля на грузинському. Рецептів цієї страви існує безліч. Але класичний рецепт лобіо з волоськими горіхами передбачає наявність гранатового соку і кінзи - грузини взагалі люблять додавати їх в усі свої страви. Дивимося як готувати цю страву)
- Червона суха квасоля - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Зелень кінзи - За смаком
- Гранатовий сік - 100 мілілітрів
- Грецькі горіхи - 150 грам
Квасоля попередньо залийте водою на ніч. Потім відваріть її на маленькому вогні протягом 2 годин. Вода повинна вся википіти.
Своїм та чистимо всі інші інгредієнти. Потім в блендері подрібнюємо до однорідної маси.
Вливаємо в цибульний-горіхової маси гранатовий сік. Ретельно перемішуємо.
Фінальний акорд - гарненько перемішати квасолю і масу. Викласти блюдо в салатницю, за бажанням можете прикрасити кінзою. Смачного)