Лобіо з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, а найголовніше корисне блюдо грузинської кухні можна пікантно розбавити горішками. Вашій увазі рецепт лобіо з горіхами.
Всі ми чули про таке блюді як лобіо. У перекладі з грузинського назва означає те ж саме, що і головний інгредієнт - квасоля. Для приготування лобіо з горіхами раджу використовувати саме волоські горіхи, хоча можна і поекспериментувати, додавши кешью, арахіс або мигдаль) Для того, щоб страва вийшла смачніше беремо білу квасолю і замочуємо її на ніч.
- Квасоля - 1 Склянка
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Пучок кінзи - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Приготуйте інгредієнти. Відваріть квасоля (варимо хвилин 40).
Поріжте цибулю, зелень і горіхи. Моркву натріть на тертці.
Протушкувати томатну пасту з водою на сковороді.
Додаємо туди квасолю.
Кидаємо до квасолі цибулю і моркву.
Потім додаємо горіхи і перемішуємо.
А також зелень.
Тушкуємо все ще хвилин 5, накривши кришкою. Солимо і перчимо до смаку (можна часник потерти). Подавати лобіо з горіхами можна в гарячому і холодному вигляді. Смачного!