Листковий салат з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт листкового салату з тунцем перед вами. Сподіваюся, вам сподобається це блюдо, адже легкий салатик виглядає дуже красиво. Він прикрасить будь-який святковий стіл і зарядить вітамінами!
Приготувати салат з тунцем досить просто, інгредієнти доступні, а смак виходить чудовий. Підійде таке блюдо як для повсякденного столу, так і для святкового. Подавати салат можна порційно, використовуючи спеціальне кулінарне кільце або креманки, а можна в загальному салатник. Беріть рецепт на замітку!
- Тунець - 250 грам (консервований)
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Сир - 120 грам
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Яйця попередньо зваріть до готовності і охолодіть.
Печериці наріжте кубиками і обсмажте до випаровування рідини.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі до повної готовності.
З тунця злийте всю рідину і розімніть консерви виделкою.
Салат викладайте шарами. Кожен шар змащуйте майонезом і підсолюйте за смаком. Перший шаром викладіть обсмажені гриби.
На печериці рівномірно викладіть розім'яті консерви.
Далі викладіть обсмажені овочі.
Яйця натріть на крупній тертці і викладіть наступним шаром.
Зверху посипте салат тертим сиром. Листковий салат з тунцем готовий.
Смачного!