Листковий салат «Pçyolkin»
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як з'явилася ця назва, може через чергування печінки і жовтків, а може просто так, але салат залишився в записнику з позначкою "смачно" . Він ситний і соковитий, ідеальний до вечері.
Зараз я докладно розповім, як приготувати салат "пчелкин" . Тут є два варіанти складання салату: просто викладаєте шари в певній послідовності або ділите всі продукти на 2 частини і робите в два рази більше шарів. Я не ділила продукти, так як висота мого УБМБФОЙЛБ не дозволила мені зробити багато шарів. Якщо у вас є високий салатник, то можна розділити всі інгредієнти навпіл, зібрати шарами, промащуючи кожен майонезом, крім смаженої цибулі. Отже, докладніше подивіться в моєму рецепті!
- Куряча печінка - 350 грам
- Огірки мариновані - 2-4 штук (розмір)
- Яйце велике - 4 штуки
- Морква - 4 штуки
- Цибуля - 4 штуки (або 2 великих)
- Майонез - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 2-3 Ст. Ложок (для смаження цибулі)
- Зелень - За смаком (для прикраси салату)
Відваріть моркву, яйця і печінку до готовності. Остудіть.
Очистіть цибулю, поріжте його невеликими кубиками. Обсмажте на олії до готовності. Додайте щіпку солі.
Розділіть білки і жовтки. Жовтки відкладіть для самого останнього шару, а білки натріть на крупній тертці. З частини білка я зробила квіточки для прикраси салату.
Огірочки поріжте кубиками невеликого розміру. Якщо огірки не великі, то візьміть чотири штуки, великих досить двох.
Морква очистіть про шкірки, натріть на крупній тертці. Шматочок моркви я відклала для прикраси салату.
Печінка поріжте соломкою або кубиками, як вийде.
Приступаємо з збірці салату. Перший шар - куряча печінка і майонезна сіточка.
Далі - шар смаженої цибулі.
Далі - шар огірочків.
Далі - білковий шар і майонезна сіточка.
Далі - морквяний шар і майонезна сіточка.
Останній шар - терті жовтки.
Прикрасьте салат до смаку, дайте йому постояти хвилин 10-15, а після подайте до столу. Приємного!