Листковий пиріг зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і легко готується листковий пиріг зі шпинатом - один з моїх улюблених пирогів. Цей рецепт дуже популярний у багатьох європейських країнах, де шпинат - дуже популярний овоч. Готуємо!
Листковий пиріг зі шпинатом - дуже смачний і оригінальний пиріг. Шпинат для нас, слов'ян - овоч зі специфічним смаком, тому може сподобатися далеко не всім. Багато хто звик до стандартних пирогів з рисом, яйцем і зеленою цибулею, але це вже інша пісня. Але якщо шпинат вам подобається - то і цей пиріг вам припаде до душі. Як приготувати листковий пиріг зі шпинатом - задача дуже проста. На це у вас піде трохи більше години часу, проте безпосередньо від вас буде потрібно хвилин 10 стараний, весь інший час пиріг буде тихо-мирно запікатися в духовці. Дуже раджу спробувати приготувати такий пиріг - він дуже популярний в Європі, ймовірно сподобається і вам. Отже, розповідаю, як приготувати листковий пиріг зі шпинатом!
- Шпинат - 5 штук (пучків)
- Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
- Часник - 3 зубчики
- Адигейський сир - 300 грам
- Яйця - 4 штуки
- Вершки - 1/2 склянки
- Листкове тісто - 900 грам