Рецепт Листкові кабачки фото

Листкові кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Листкові кабачки - прекрасний варіант як закуски, так і основного блюда. Подавати листкові кабачки можна навіть на святковий стіл. Спробуйте, блюдо виходить дуже смачне!

Опис приготування:

Отже, готуємо листкові кабачки. Попередньо кабачки підсмажити, після будемо їх перешаровуються майонезом, сиром і помідором - виходить настільки смачно, що від готового блюда відірватися буде складно. Листкові кабачки можна подавати як закуску або салат, або навіть основу страви. Поєднуються такі кабачки з рибою, м'ясом, каси, картоплею.

  • Кабачки - 200 грам
  • Майонез - 70 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 60 грам
  • Сіль - 1 грам
  • Перець - 1 грам
листкові кабачки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
листкові кабачки - фото крок 2
Кабачок сполосніть і наріжте кружальцями середньої товщини.
листкові кабачки - фото крок 3
Переложите кабачки в пакет, додайте трохи борошна і все перемішайте.
листкові кабачки - фото крок 4
Сковороду прогрійте, змастіть маслом. Смажте кабачки по обидва боки по 40-50 секунд.
листкові кабачки - фото крок 5
Підготуйте тарілку для закуски. Майонез змішайте з часником. Викладіть першим шаром кабачки, змастіть майонезом і посипте тертим сиром.
листкові кабачки - фото крок 6
Помідори наріжте кружальцями і покладіть поверх сиру.
листкові кабачки - фото крок 7
Повторіть черговість шарів 4 рази.
листкові кабачки - фото крок 8
Готову закуску подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти