Рецепт Листкове тісто в хлібопічці фото

Листкове тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Існує безліч варіантів виготовлення листкового тіста в домашніх умовах. Кінцеве ж, високо цінується найбільш швидкий і нескладний. Готування в хлібопічці здорово економить час і сили.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати домашнє листкове тісто за допомогою хлібопічки, необхідно змішати всі інгредієнти в правильних пропорціях і в режимі хлібопічки «Заміс тіста» залишити доходити протягом 1, 5 годин. Далі залишиться наситити тісто повітрям, розгортаючи і складаючи його 4-5 раз чином, описаним в покроковому приготуванні нижче. Отриману повітряну масу покладіть в морозилку хвилин на 20, після чого можете готувати улюблену випічку. Вдалого приготування!

  • Борошно - 350 грам
  • Жир - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
  • Smalec - За смаком (для змащення)
листкове тісто в хлібопічці - фото крок 1
У хлібопічку опустіть 1 ст. L. Жиру, 1 чайну ложку солі, 150 мл молока і одне куряче яйце.
листкове тісто в хлібопічці - фото крок 2
Далі всипте 350 грам борошна, 1 ст.Л. Пісочний я 1, 5 чайні ложки сухих дріжджів.
листкове тісто в хлібопічці - фото крок 3
Змішайте вміст і залиште підходити в режимі «Заміс тіста» протягом 1, 5 годин.
листкове тісто в хлібопічці - фото крок 4
Готове тісто розкачати в пласт. Змастіть його смальцем, загорніть обидва краї до середини. Одержаний пласт знову складіть шляхом складання країв до середини.
листкове тісто в хлібопічці - фото крок 5
Кінець zashtipиvayte, потім тісто знову розкачайте в пласт, змастіть смальцем і повторіть процес складання. Такий процес повторіть ще як мінімум 3 рази. Одержаний шматок відправте в морозилку на 20 хвилин. Листкове тісто готове до використання!

Схожі рецепти