Лисички з кабачками смажені
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва універсальне: його можна подати як самостійне блюдо, як гарнір або навіть в якості салату в теплому або холодному вигляді. Приготувати його дуже просто, а з'їдається за милу душу!
Прекрасне овочеве блюдо підійде до столу або як гарнір, або як салат, або як самостійну страву. Обсмажуємо лисички з цибулею, потім обсмажуємо вже разом з кабачками і в самому кінці додаємо сметанку з часничком. Лисички можна брати навіть заморожені, так зробила я, тільки попередньо їх розморозила.
- Лісіцкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелень - 4 штуки

1. Лісіцкі Допомога. Якщо у вас заморожені гриби, то необхідно розморозити їх і відіжміть рідину.

2. Лисички і цибулю наріжте кубиком.

3. Обсмажте з додаванням олії.

4. Кабачок почистите і наріжте полукружкамі.

5. Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом до готовності.

6. Для 5 хвилин до готовності додайте зелень.

7. Додайте сметану, перемішайте і зніміть з вогню. Не забудьте посолити.

8. Смачного!