Рецепт Лисички з кабачками смажені фото

Лисички з кабачками смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Гриби, Кабачок, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ця страва універсальне: його можна подати як самостійне блюдо, як гарнір або навіть в якості салату в теплому або холодному вигляді. Приготувати його дуже просто, а з'їдається за милу душу!

Прекрасне овочеве блюдо підійде до столу або як гарнір, або як салат, або як самостійну страву. Обсмажуємо лисички з цибулею, потім обсмажуємо вже разом з кабачками і в самому кінці додаємо сметанку з часничком. Лисички можна брати навіть заморожені, так зробила я, тільки попередньо їх розморозила.

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 4 штуки
лисички з кабачками смажені - фото крок 1
1. Лісіцкі Допомога. Якщо у вас заморожені гриби, то необхідно розморозити їх і відіжміть рідину.
лисички з кабачками смажені - фото крок 2
2. Лисички і цибулю наріжте кубиком.
лисички з кабачками смажені - фото крок 3
3. Обсмажте з додаванням олії.
лисички з кабачками смажені - фото крок 4
4. Кабачок почистите і наріжте полукружкамі.
лисички з кабачками смажені - фото крок 5
5. Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом до готовності.
лисички з кабачками смажені - фото крок 6
6. Для 5 хвилин до готовності додайте зелень.
лисички з кабачками смажені - фото крок 7
7. Додайте сметану, перемішайте і зніміть з вогню. Не забудьте посолити.
лисички з кабачками смажені - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти