Рецепт Лінивий киш зі шпинатом фото

Лінивий киш зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Овочі , Зелень , Шпинат
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це той рецепт, до якого я завжди вдаюся, коли хочеться чогось перекусити або подати до чаю несподіваним гостям. Ділюся, як приготувати ледачий киш зі шпинатом. Він неймовірно простий і смачний.

Опис приготування:

Цей рецепт з ряду"швидкої допомоги" . Неймовірно ніжна начинка залишається соковитою, вершкової і ніжною. Тісто просочується і тримає форму. Найважливіший момент при приготуванні популярного французького пирога - це ретельна просушування зелені від вологи після її миття. Важливо, щоб зайва волога не потрапила в начинку. Спробуйте спекти такий простий і смачний пиріг для своїх гостей.

  • Шпинат - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 2-3 склянок
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Холодна вода - 1 Склянка
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Яйця курячі - 3 штуки(+ 1 жовток для тесту)
  • Сіль, перець - За смаком
лінивий киш зі шпинатом - фото крок 1
Шпинат і зелену цибулю подрібніть ножем.
лінивий киш зі шпинатом - фото крок 2
Для тесту в чашу блендера відправте жовток, масло і борошно. Рубане тісто має набути однорідну консистенцію. Після цього поступово додайте холодну воду. Тісто має вийти м'яким і еластичним.
лінивий киш зі шпинатом - фото крок 3
Розкачайте тісто в тонкий пласт, застелите їм змащений маслом деко. Акуратно сформуйте бортики. Натріть на тертці вершковий сир, розподіліть його по тесту.
лінивий киш зі шпинатом - фото крок 4
В окремій ємності збийте яйця, додайте сіль, перець, вершки і добре перемішайте. Після цього відправте в суміш рубану зелень, вилийте начинку на тісто.
лінивий киш зі шпинатом - фото крок 5
Випікайте киш в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин до готовності.

Схожі рецепти