Рецепт Лінива паелья фото

Лінива паелья
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи, Гриби, Мал, Печериці
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Паелья

Якщо ви хочете урізноманітнити свій щоденний раціон смачним блюдом, яке сподобається всім домочадцям, то мій рецепт, як приготувати ледачу паелью, стане для вас ідеальним варіантом.

Паелья - це популярне іспанське блюдо з рису. Обов'язковими в ньому є шафран і оливкове масло. Також додають в паелью різні овочі, морепродукти, гриби. Готується паелья виключно на сковороді, адже і сама назва страви в перекладі з іспанської означає «сковорода». Сьогодні я пропоную рецепт ледачою паельї, тут ми не будемо дотримуватися всіх правил приготування класичного блюда, а підемо найпростішим шляхом - візьмемо основні інгредієнти, доповнимо тими, які нам подобаються, і отримаємо смачна страва.

  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Печериці - 150 грам
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Мал - 200 грам
  • Бульйон - 200 мілілітрів
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Шафран - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
лінива паелья - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибуля, часник і гриби помийте, те ж саме і з солодким перцем, обов'язково потрібно видалити з нього всі насіння.
лінива паелья - фото крок 2
Цибулю і часник дрібно порубати.
лінива паелья - фото крок 3
Гриби поріжте невеликими шматочками.
лінива паелья - фото крок 4
Солодкий перець (краще використовувати перчик яскраво-червоного кольору) поріжте дрібними кубиками.
лінива паелья - фото крок 5
Обсмажте овочі та гриби в оливковій олії протягом 5-8 хвилин, часто помішуючи. Додайте сіль, перець і шафран.
лінива паелья - фото крок 6
Коли по кухні піде насичений аромат, всипати рис і протягом декількох хвилин прогрійте його разом з овочами.
лінива паелья - фото крок 7
Потім влийте бульйон (можна також замінити його водою, але смак буде не той), накрийте сковороду кришкою, варите 15 хвилин, час від часу помішуючи.
лінива паелья - фото крок 8
Коли рис повністю вбере бульйон і стане м'яким, паелью можна вважати готовою. Кришку відкривайте з обережністю, тому що відразу піде насичений аромат, який затягне на кухню не тільки ваших домочадців, але і сусідів!
лінива паелья - фото крок 9
Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти