Рецепт Лимонне печиво з базиліком фото

Лимонне печиво з базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Фрукти, Зелень, Пісочне тісто, Лимон, Базилік
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

На перший погляд звичайна печиво, але є щось чарівне в ньому, ви відчуєте це при першому ж укусі. Просте і смачні ласощі за рецептом, як приготувати лимонне печиво з базиліком.

Базилік використовується для салатів або закусок, а ось в Італії, Іспанії та інших країнах його активно використовують для приготування десертів (печиво, крем, шербет), а також напоїв, в тому числі для чаю. Їжте печиво після повного охолодження.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1/4 чайних ложки
  • Сода - 1 щіпка
  • Базилік - 1 штука
  • Лимонна цедра - 2 Ст. Ложки
лимонне печиво з базиліком - фото крок 1
1. У миску викладіть м'яке вершкове масло, збийте його з цукром. Додайте молоко, ванільний екстракт, яйце.
лимонне печиво з базиліком - фото крок 2
2. В іншій мисці з'єднайте борошно, сіль, соду і розпушувач. Додайте сухі інгредієнти до масляною масою, а також додайте лимонну цедру і подрібнену гілочку базиліка, перемішайте гарненько. Надішліть тісто на 1 час в холодильник.
лимонне печиво з базиліком - фото крок 3
3. Через годину дістаньте тісто. Застеліть деко і викладіть приблизно по 1 столовій ложці тесту на невеликій відстані один від одного.
лимонне печиво з базиліком - фото крок 4
4. Випікайте печиво при 180 градусах близько 12-15 хвилин. Подавайте після охолодження.

Схожі рецепти