Рецепт Limburgskiy муха фото

Limburgskiy муха
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Ягоди , Смородина
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ніколи не чули, як приготувати Лімбургійська флай? Це просто: пісочно-дріжджове тісто в поєднанні з солодкою фруктовою або ягідної начинкою і всього 90 хвилин приготування! Спробуйте, це смачно.

Опис приготування:

Тісто у цього пирога виходить дуже незвичайним, але шалено смачним: одночасно і пісочне, і повітряне дріжджове. Не полінуйтеся зробити гарний візерунок зверху пирога, він робить випічку святкової і більш апетитною. В якості начинки можна використовувати не тільки солодкі ягоди, фрукти, але і сир, твердий сир і навіть фарш. Смородину в даному рецепті можна замінити малиною, полуницею, сливами, яблуками або грушами. Все залежить від вашого смаку. Для цього пирога підійде форма діаметром 20-23 см.

  • Борошно - 320 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Смородина - 300 грам
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок(2 ст. Ложки в тісто, 2-3 ст. Ложки в начинку)
  • Манна крупа - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Жовток - 1 штука
  • Молоко - 125 мілілітрів
Limburgskiy муха - фото крок 1
1. Просіяне борошно змішайте з цукром, сіллю, ванільним цукром і сухими дріжджами. Додайте нарізане кубиками холодне вершкове масло і перетріть масу в крихту.
Limburgskiy муха - фото крок 2
2. У мірну склянку покладіть жовток і долийте молоко до позначки 125 мл. Розмішайте і вилийте рідкі складові до сухим. Замісити тісто, воно вийде м'яким, еластичним і не буде липнути до рук.
Limburgskiy муха - фото крок 3
3. Перекладіть тісто в пакет і залиште при кімнатній температурі на 20-30 хвилин. Відомства 1/3 частина тесту для верху пирога, а час, що залишився тісто розкачайте в пласт товщиною 5 мм.
Limburgskiy муха - фото крок 4
4. Форму змастіть вершковим маслом і присипте манкою, викладіть в неї тісто і сформуйте бортики. Залиште форму з тестом при кімнатній температурі на 20-30 хвилин.
Limburgskiy муха - фото крок 5
5. Приготуйте начинку: смородину промойте, злегка просушіть і змішайте з цукром і крохмалем. Викладіть на присипане манкою тісто і розрівняйте. Час, що залишився тісто розкачайте в пласт товщиною 2 мм і виріжте смужки товщиною 2 см.
Limburgskiy муха - фото крок 6
6. Прикрасьте пиріг зверху, виклавши з тіста решітку. За бажанням сформуйте з тіста квітки і пелюстки і також прикрасьте ними пиріг. Змастіть верх пирога злегка збовтати яйцем.
Limburgskiy муха - фото крок 7
7. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти