Рецепт Ледачі «Котлети по-київськи» фото

Ледачі «Котлети по-київськи»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Сухарики
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Котлети

"котлети по-київськи" - страва, яке знають і люблять у всьому світі. Класичний рецепт досить складний, а ледачі "котлети по-київськи" не тільки смачні, але ще і дуже просто готуються.

Котлети по-київськи - складне блюдо, і тільки досвідчені кухарі знають, як приготувати цю страву бездоганно. Сьогодні пропоную приготувати спрощений варіант - ледачі "котлети по-київськи", вийде теж дуже смачно. Начинка з вершкового масла із зеленню і часником прекрасно поєднуються з пісним курячим філе. Хрустка паніровка не дасть начинці вилитися з котлет, а зробить м'ясо неймовірно соковитим і ароматним. Просто і смачно, можна готувати хоч кожен день. Котлету потрібно подавати гарячою, так масло повинно розтікатися по тарілці і виступати в ролі соусу. Смачного!

  • Куряче філе - 3 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Панірувальні сухарі - 2 склянки
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, цибуля, кріп)
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
ледачі
У глибокій мисці змішайте вершкове масло, дрібно посічену зелень, часник і лимонний сік. Приправити сіллю і poperčite.
ледачі
Змішайте всі до однорідності і поставте в холодильник.
ледачі
Вирізка Допомога, розріжте кожне на дві половинки по всій довжині. З одного філе повинно вийти два тонких шматочка. Посоліть м'ясо.
ледачі
У кожному шматочку зробіть глибокий надріз, за допомогою ложки вкладіть масло з зеленню.
ледачі
Обваляйте кожен шматочок у борошні.
ледачі
Яйця збийте до однорідності, після борошна занурте котлету в них.
ледачі
Потім обваляйте в панірувальних сухарях.
ледачі
Обсмажте котлети на рослинному маслі по 4-5 хвилин з кожного боку. Приємного!

Схожі рецепти