Ледачі «Котлети по-київськи»
(покроковий рецепт з фото)
"котлети по-київськи" - страва, яке знають і люблять у всьому світі. Класичний рецепт досить складний, а ледачі "котлети по-київськи" не тільки смачні, але ще і дуже просто готуються.
Котлети по-київськи - складне блюдо, і тільки досвідчені кухарі знають, як приготувати цю страву бездоганно. Сьогодні пропоную приготувати спрощений варіант - ледачі "котлети по-київськи", вийде теж дуже смачно. Начинка з вершкового масла із зеленню і часником прекрасно поєднуються з пісним курячим філе. Хрустка паніровка не дасть начинці вилитися з котлет, а зробить м'ясо неймовірно соковитим і ароматним. Просто і смачно, можна готувати хоч кожен день. Котлету потрібно подавати гарячою, так масло повинно розтікатися по тарілці і виступати в ролі соусу. Смачного!
- Куряче філе - 3 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 пучок (петрушка, цибуля, кріп)
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
У глибокій мисці змішайте вершкове масло, дрібно посічену зелень, часник і лимонний сік. Приправити сіллю і poperčite.
Змішайте всі до однорідності і поставте в холодильник.
Вирізка Допомога, розріжте кожне на дві половинки по всій довжині. З одного філе повинно вийти два тонких шматочка. Посоліть м'ясо.
У кожному шматочку зробіть глибокий надріз, за допомогою ложки вкладіть масло з зеленню.
Обваляйте кожен шматочок у борошні.
Яйця збийте до однорідності, після борошна занурте котлету в них.
Потім обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети на рослинному маслі по 4-5 хвилин з кожного боку. Приємного!