Рецепт Лебідь з яблука фото

Лебідь з яблука
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Лебідь, вирізаний з великого яблука, безсумнівно прикрасить стіл і порадує око. Ви можете легко і швидко зробити лебедя з яблука, це не важке завдання навіть для новачка.

Опис приготування:

Ні для кого не секрет, що страви, які подаються на святковий стіл, повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Цікаво оформлена їжа покаже гостям, що ви готували для них із задоволенням. В даний час особливо популярним є мистецтво карвінгу, яке може освоїти будь-який бажаючий. Наприклад, ви можете легко і швидко зробити лебедя з яблука, прикрасивши їм будь-яку страву, яке стане цікавіше і оригінальніше. Як приготувати лебедя з яблука я вам розповім покроково.

  • Яблуко - 1 штука
  • Гвоздика - 2 штуки
лебідь з яблука - фото крок 1
Підготуйте яблуко, помийте.
лебідь з яблука - фото крок 2
Яблуко розрізати на дві половинки, одна трохи більше другий.
лебідь з яблука - фото крок 3
Поставте велику частину на зріз. Візуально розділіть тіло майбутнього лебедя на три частини: два крила і спинка.
лебідь з яблука - фото крок 4
Частини, які будуть крилами, виріжте часточками.
лебідь з яблука - фото крок 5
З часточки"крила" виріжте трохи меншу часточку, відступивши близько 5 мм.
лебідь з яблука - фото крок 6
Таким чином відрізати часточки, а потім складіть їх разом з невеликим зсувом, отримаєте крило лебедя.

Подібним чином сформуйте друге крило.

лебідь з яблука - фото крок 7
З другої половинки яблука виріжте голову лебедя.
лебідь з яблука - фото крок 8
За допомогою гвоздики зробіть очі.
лебідь з яблука - фото крок 9
На"спинці" зробіть виріз, щоб можна було вставити голову.
лебідь з яблука - фото крок 10
Вставте головку, розгорніть всі крила лебедя.
лебідь з яблука - фото крок 11
Лебідь з яблука готовий!

Схожі рецепти