Лебідь з яблука
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Лебідь, вирізаний з великого яблука, безсумнівно прикрасить стіл і порадує око. Ви можете легко і швидко зробити лебедя з яблука, це не важке завдання навіть для новачка.
Опис приготування:
Ні для кого не секрет, що страви, які подаються на святковий стіл, повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Цікаво оформлена їжа покаже гостям, що ви готували для них із задоволенням. В даний час особливо популярним є мистецтво карвінгу, яке може освоїти будь-який бажаючий. Наприклад, ви можете легко і швидко зробити лебедя з яблука, прикрасивши їм будь-яку страву, яке стане цікавіше і оригінальніше. Як приготувати лебедя з яблука я вам розповім покроково.
- Яблуко - 1 штука
- Гвоздика - 2 штуки
Підготуйте яблуко, помийте.
Яблуко розрізати на дві половинки, одна трохи більше другий.
Поставте велику частину на зріз. Візуально розділіть тіло майбутнього лебедя на три частини: два крила і спинка.
Частини, які будуть крилами, виріжте часточками.
З часточки"крила" виріжте трохи меншу часточку, відступивши близько 5 мм.
Таким чином відрізати часточки, а потім складіть їх разом з невеликим зсувом, отримаєте крило лебедя.
Подібним чином сформуйте друге крило.
З другої половинки яблука виріжте голову лебедя.
За допомогою гвоздики зробіть очі.
На"спинці" зробіть виріз, щоб можна було вставити голову.
Вставте головку, розгорніть всі крила лебедя.
Лебідь з яблука готовий!